Vi har åpnet ny avdeling på Ryen

Lagergutta åpnet akkurat en ny avdeling med minilager på Ryen i Oslo. Nesten midt i Ryenkrysset har vi bygget 56 lagerboder i mange størrelser fra 1kvm til 18kvm. Vi har også satt opp noen svært praktiske lagerbokser som er ca 1,4 kubikk store og rommer hele 12 store flyttekasser! (58cm X 35cm X 40cm) Utrolig praktisk lager om man bare trenger å sette vekk vinterklærne, julepynten osv. Denne avdelingen med minilager er temperert og holder faktisk 12-14 grader gjennom vinteren. De fleste andre aktørene har satt temperaturen i sine lager drastisk ned etter at strømprisene ble så uforutsigbare, og det er ikke uvanlig at enkelte minilager som er ment å skulle være varme nå ikke holder mer enn et par varmegrader.

Alle lagerbodene har god takhøyde på 2,5 meter og er tyverisikre med netting på toppen. (Lagerboksene er bare 1m høye). Videre finnes det moderne adgangskontroll på denne lokasjonen akkurat som det gjør på alle våre andre avdelinger med minilager. De som leier lagerbod hos oss får en egen bruker i vårt system og får dermed adgang til sin lagerenhet 24/7! Ja her kan du bruke lagerboden din døgnet rundt om du vil. Dette minilageret blir også utstyrt med kameraovervåkning

Så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt lagerbehov. Enten det er mellomlagring ved flytting eller mer langsiktige behov, så har vi svært fleksible vilkår med kort oppsigelse og kun 1 måned løpende leieforhold. Det er ingen skjulte gebyrer, vi tar ingen depositum, og hvis du sammenligner våre priser på lager med nærliggende aktører så vil du se at vi er svært konkurransedyktige på pris.

Ta kontakt via vårt kontaktskjema her.