Hva kan jeg bruke minilager til?

Minilager er rett og slett et veldig praktisk produkt, og med riktig utnyttelse av plassen så trenger det heller ikke å bli særlig kostbart. Det er helt utrolig hva man kan lagre på 3-5m². Se video for demonstrasjon.

Minilager passer for deg som trenger en lagerbod for lagring av for eksempel sesongartikler som ski, dekk, utemøbler, fiskeutstyr, julepynt osv. Det passer også helt utmerket om du bare ønsker litt ekstra plass i hverdagen og ønsker å bruke lagerboden som redskapsbod eller til lagring av verktøy og utstyr. Alle våre lagerboder innendørs er oppvarmet og tørre, så her kan du også trygt lagre arvegods og andre ting som du ønsker å oppbevare på en trygg måte. Ved å innrede lagerboden din med hyller får man en utrolig effektiv utnyttelse av plassen. Hyller til din lagerbod kan du kjøpe selv, eller så kan du kjøpe eller leie hyller av oss. Se her for mer info. Hvis du ønsker noen tips for hvordan du kan innrede ditt minilager så sjekk ut den videoen her.

Minilager passer også helt utmerket som mellomlagring ved flytting. Hos Lagergutta har vi ingen bindingstid på leie av lagerbod, så din leietid er helt fleksibel. Minste leietid er 1mnd og så løper leieforholdet 1mnd av gangen og så sier du bare opp din lagerbod før en ny leieperiode starter. Du må ta med deg alle tingene dine når du flytter og ikke legge igjen noe søppel, men utover det så trenger du ikke å støvsuge, vaske eller gjøre noe annet. Vi klargjør selv lagerboden for neste kunde.

Tredjeparts logistikk


I tillegg til minilager så tilbyr nå Lagergutta også tredjeparts logistikk for bedriftskunder på enkelte avdelinger. Les mer om dette her. Kort fortalt kan vi tilby en rekke tjenester til bedrifter som driver butikk eller nettbutikk, og dette omfatter blant annet innredning og drift av varelager, mottak av varer/paller, eget område for pakking av forsendelser (eller vi kan pakke og sende for dere), budtjenester og pick-up point.

Går du med en tanke om å starte nettbutikk? Ta kontakt med oss på 921 73 000 for en prat om hva vi kan hjelpe deg med. Vi har svært gunstige lagerløsninger for deg som ønsker å etablere nettbutikk. Vi kan også tilby forsikring for dine ting, se her for en pris på forsikring.