EFFEKTIV HÅNDTERING AV VARELAGER

Lagergutta tilbyr skreddersydde løsninger for håndtering av ditt varelager, ideelt for små og mellomstore bedrifter og nettbutikker.
Hos Lagergutta har vi utviklet spesialiserte løsninger for varelager som passer for både små og mellomstore bedrifter, samt nettbutikker og drop-shipping operatører. Uansett om du trenger plass til en enkelt pall eller et omfattende varelager, tilbyr vi fleksible løsninger som kan tilpasses dine spesifikke behov. Vi håndterer mottak og lagring av varer fra dine leverandører og kan også innrede lageret med hyller for optimal plassutnyttelse.

Vi tilbyr omfattende tjenester som etterfylling av hyller, pakking og frakt av varer. Dette gir deg muligheten til å fokusere på salget, mens vi tar oss av logistikken. Enten du ønsker å administrere lageret selv eller overlate hele prosessen til oss, gir vi deg full fleksibilitet til å velge den løsningen som passer best for din virksomhet.

I tillegg til lagerhåndtering tilbyr vi pakkeområder for deg som ønsker å gjøre dette selv eller med dine ansatte. Vi har også tjenester som pick-up point og budtjenester for å dekke alle dine logistikkbehov. Kontakt oss på 921 73 000 for å diskutere hvordan vi kan skreddersy vår lagerhåndtering for å støtte din virksomhet, og dra nytte av våre kostnadseffektive løsninger.