NY AVDELING PÅ RYEN: NÅ ER VI KLAR!

Lagergutta er glade for å annonsere åpningen av vår nye avdeling på Ryen i Oslo. Denne moderne lokasjonen gir deg tilgang til 56 fleksible lagerboder.
Vi er stolte av å åpne vår nye avdeling på Ryen, som ligger strategisk plassert ved Ryenkrysset. Her tilbyr vi et bredt utvalg av lagerboder, fra 1 til 18 kvm, for å møte forskjellige behov. I tillegg har vi praktiske lagerbokser som er 1,4 kubikkmeter store og rommer hele 12 store flyttekasser (58x35x40 cm). Dette er ideelt for deg som trenger å oppbevare sesongartikler som vinterklær, julepynt eller andre mindre eiendeler.

Vår avdeling er temperert og holder en stabil temperatur på 12-14 grader gjennom vinteren, noe som er langt bedre enn mange andre aktører som har valgt å senke temperaturen betydelig. Dette sikrer at dine eiendeler oppbevares under gode forhold, uten risiko for skade fra kulde. Alle våre lagerboder har en god takhøyde på 2,5 meter, og for ekstra sikkerhet har vi nett på toppen av bodene. Lagerboksene er bare 1 meter høye, men alle lagerbodene våre gir deg mer rom og sikkerhet.

Moderne adgangskontrollsystemer sørger for at du kan få tilgang til din lagerenhet 24/7, noe som gir deg fleksibilitet til å hente eller lagre eiendeler når det passer deg best. Dette inkluderer også overvåkning via kameraer som gir deg ekstra trygghet.

Vår leieavtale er svært fleksibel med en kort oppsigelsestid på kun én måned, og du trenger ikke bekymre deg for skjulte gebyrer eller depositum. Vårt mål er å tilby konkurransedyktige priser og en enkel prosess, slik at du kan fokusere på det som er viktig for deg. Uansett om du trenger lagring ved flytting eller en mer langsiktig løsning, er vi klare til å tilpasse våre tjenester etter dine behov. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat eller for mer informasjon om tilgjengelige enheter.