BRUKSOMRÅDER FOR MINILAGER: HVA KAN DU LAGRE?

Minilager er en allsidig løsning for lagring. Her ser vi på de mange bruksområdene og gir tips til effektiv plassutnyttelse.
Minilager er en praktisk løsning som gir deg ekstra plass uten å ta opp verdifull plass hjemme. Med riktig organisering kan et minilager på 3-5 m² være nok til å lagre en rekke eiendeler. Enten du trenger plass til sesongartikler som ski, dekk eller utemøbler, eller ønsker en ekstra plass for verktøy og utstyr, gir minilageret deg fleksibilitet.

Ved å innrede lagerboden med hyller kan du maksimere plassen og holde alt ryddig. Hyller gjør det lettere å organisere mindre gjenstander og utnytte høyden på lageret. I tillegg kan du oppbevare arvegods og andre eiendeler i en trygg, oppvarmet og tørr lagringsplass.
Minilager er også ideelt for mellomlagring ved flytting. Med fleksible leieavtaler uten bindingstid, kan du leie lagerbod etter behov. Du trenger ikke å bekymre deg for rengjøring eller vedlikehold ved endt leie, så lenge du tar med eiendelene dine og ikke etterlater søppel, sørger vi for at lagerboden er klar for neste kunde. For bedrifter tilbyr vi nå også tredjeparts-logistikk, som inkluderer varelager, pakking, frakt og mer. Kontakt oss på 921 73 000 for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med din nettbutikk eller andre logistikkbehov.