ØKENDE ETTERSPØRSEL ETTER MINILAGER I NORGE

Etterspørselen etter minilager er kraftig økende i Norge, særlig på Østlandet. Her ser vi nærmere på årsakene bak denne trenden.
Etterspørselen etter minilager og lagerboder har eksplodert de siste årene, spesielt i Østlandsområdet. To hovedårsaker forklarer denne veksten. For det første, bygges det flere mindre boliger, og folk flytter fra eneboliger til blokkleiligheter med begrenset bodplass. Endringer i byggeforskrifter, som TEK 17, har redusert kravene til innvendig lagringsplass i leiligheter, noe som har gjort behovet for eksterne lagringsløsninger større.

For det andre, har flere blitt oppmerksomme på fordelene med minilager. Konseptet med minilager, som stammer fra USA, har blitt populært her hjemme, ettersom folk ser verdien i ekstern lagring for både flytting og langsiktig oppbevaring. I USA har omtrent 10% av befolkningen tilgang til en lagerbod, og vi ser nå en lignende trend i Norge.
Denne økende etterspørselen gjenspeiles i vårt tilbud, hvor vi kontinuerlig tilpasser og utvider våre tjenester for å møte behovene til både private og bedriftskunder. Hvis du ønsker å vite mer om våre løsninger, kan du sende en forespørsel via vårt skjema for ytterligere informasjon om tilgjengelige lagerboder og priser.