MVA OG MINILAGER: HVA DU TRENGER Å VITE

Er du usikker på MVA-reglene ved leie av minilager? Her gir vi deg en oversikt over hvordan moms påvirker kostnadene dine.
Når det gjelder utleie av lager og minilager til private, er det generelt unntatt fra momsplikt. Dette betyr at du ikke trenger å betale MVA på leieprisen for minilager. Alle priser vi oppgir er de endelige kostnadene du betaler, og vi har ingen skjulte gebyrer eller ekstra avgifter. Det er ingen krav om oppstartsgebyr eller depositum når du leier en lagerbod hos oss.

Selv om leie av lager i seg selv er unntatt fra moms, kan enkelte tilleggstjenester være momspliktige. Dette vil være tydelig spesifisert i prisoversiktene våre. Hvis du er usikker på hvordan dette påvirker deg, eller hvis du har spørsmål om moms eller leieavtaler, er vi her for å hjelpe deg.

For ytterligere informasjon eller spesifikke spørsmål, vennligst kontakt oss direkte. Vi står klare til å gi deg klarhet i eventuelle momsrelaterte spørsmål og sørge for at du får den informasjonen du trenger for å gjøre en informert beslutning om leie av minilager.