LAGERGUTTA: VÅRT UNIKE KONSEPT

Lagergutta tilbyr et kvalitetskonsept med minilager som kombinerer effektiv drift med utmerket kundeservice og konkurransedyktige priser.
Lagergutta har utviklet et konsept som tilbyr kvalitet og verdi. Vår strategi er å levere et produkt som ikke bare er konkurransedyktig på pris, men også overgår standarden for kvalitet og service. Vi arbeider kontinuerlig med å effektivisere og automatisere våre prosesser, noe som bidrar til lavere kostnader og bedre priser for deg.

Våre minilager er utstyrt med moderne fasiliteter som oppvarming, adgangskontroll og ventilasjon. I tillegg til disse funksjonene har vi også tidvis bemanning på noen av våre avdelinger for å sikre at du får den hjelpen du trenger. Vårt mål er å tilby en service som går utover forventningene, med personlig støtte og rask respons på henvendelser.
Vi tror på å gi deg fleksibilitet og enkel tilgang til lageret ditt, med et system som er åpent 24/7. Hvis du har spørsmål eller trenger assistanse, er vi her for å hjelpe deg. Enten du har spørsmål om lagerboder eller trenger støtte på en avdeling, er vi tilgjengelige via telefon eller kontaktskjema. Ring oss på 921 73 000 eller bruk vårt kontaktskjema for mer informasjon.