TAKHØYDE OG VOLUM I MINILAGER

For å maksimere plassutnyttelsen i minilager, er det viktig å forstå både takhøyde og volum. Her forklarer vi hvordan du kan bruke disse målene effektivt.
Når du vurderer et minilager, er det viktig å forstå både gulvflaten i kvadratmeter (m²) og volumet i kubikkmeter (m³). Kvadratmeter måler gulvflaten, mens kubikkmeter inkluderer takhøyden, og gir en fullstendig forståelse av lagerplassens kapasitet. For eksempel, hvis du har en lagerbod med 2 m² gulvflate og 3 meter takhøyde, gir dette et totalt volum på 6 m³.

En god utnyttelse av takhøyden kan gjøre en stor forskjell. Ved å stable varer opp til taket får du mer ut av den tilgjengelige plassen. Det er også viktig å være oppmerksom på at lagerboder med lav takhøyde kan begrense hvor mye du kan oppbevare.
For å maksimere plassen, kan du bruke møbler som “hyller” eller lagerhyller for å utnytte høyden. Dette gir deg muligheten til å organisere lagrede eiendeler effektivt og spare plass. Vi tilbyr både salg og leie av hyller som kan tilpasses ditt lagerbehov. Kontakt oss for informasjon om priser og løsninger for å få mest mulig ut av ditt minilager.